Hírek

77053392_3164673263561015_3095915879834058752_O

ÉDESISTENEM!!! MÉRHETETLEN A HÁLA AMIT ÉRZEK!!!

2019.11.29.

AHOOOO!!!!! Élek!:)))) ÉDESISTENEM!!! MÉRHETETLEN A HÁLA AMIT ÉRZEK!!! Papírforma szerint lehetetlen volt amibe belevágtunk…láttam…éreztem és felmértem a lehetetlent…és mégis a sáncokra vezényeltem azt a rengeteg embert, aki hitt bennem és kitartott mellettem! Óriás felelősség és a bukás szélesvásznú lehetősége…ÉS NEKIMENTÜNK!!!
NOV 22 ESTE 7 TŐL, NOV 24 (!) hajnali 2 ig TOLTUK SZINTE MEGÁLLÁS NÉLKÜL!!!
Szimfonukus zenészek aludtak a hegedűtokjukkal a fejük alatt…8 tagú férfikart zártam majd 2 napra a színpad alá…táncosok melegítették be magukat ötvenedjére is! Lee Olivér, Kardos Janó, Sápi Géza: köszönöm hogy kölcsönadtátok a lelketeket, gyémántként fénylettek!!! Elképesztő volt a profizmus, alázat és lelkesedés a színház techikai személyzetétől…akik giga produkciókhoz vannak szokva mesteri rendezőkhöz és veretes darabokhoz…talán az őszinte hitünk őket is meghatotta:) Az ZENEKAROM, MANAGEMENT ÉS A CREW!!!!! AAAH! SOKAT PROBÁLT ZSIVÁNYOK VAGYUNK…VOLT MÁR PÁR EVEREST…MEG ÓCEÁN AMIT MAGUNK MÖGÖTT TUDUNK…DE EZ AZÉRT EMBERFELETTIT KÍVÁNT!!!! HIHETETLENÜL BÜSZKE VAGYOK RÁTOK, MAGUNKRA ÉS VÉGTELENÜL HÁLÁS!!! MINDEN NAGYKÉPŰSÉG NÉLKÜL, NEKEM VAN A LEGNAGYOBB TÖKŰ ROCKBANDÁM ÉS TECHNIKAI BRIGADOM…AKI A CSALÁDOM IS EGYBEN!!! GIGA ROCK AND ROLL!!! BÁRMILYEN CSATÁBA ÜVÖLTVE MENNÉK VELETEK!!!! Dupla teltház!!! 1200 ember!!!! VAN KINEK, VAN MIERT HALÁLUGRANI ISMÉT ES ISMÉT!!! Nagyon köszönjük a kitartásotokat mellettünk, az el nem halványodó kíváncsiságotokat, hogy bármilyen őrültségre szánjuk el magunkat, jöttök velünk!!!! Vinyuskáék 10 kamerával rögzítették az előadást…(néha a kamerába kapaszkodva maradtak csak ébren:)))hamarosan megmutatjuk mi is volt!!! MELYSÉGES HÁLA A NEMZETI SZÍNHÁZNAK HOGY ESÉLYT ADOTT EGY ROCKZENEKARNAK A BIZONYÍTÁSRA, HOGY BEFOGADÓ VOLT EGY MERŐBEN MÁS HOZZÁÁLLÁSÚ MŰVÉSZETI ÁGHOZ!!! Köszönjük azoknak, akik segítettek pályázni és anyagilag megteremteni a hátteret!!! Köszönjük a szponzorainknak! Köszönjük az ezer tonna led-ájulatot…amibe belerogyttunk amikor először felkúsztak a plafonig!!!
Köszönjük a mindenki családjának a megértést, és a komplett Vaghy családnak a közreműködést!!!!;) Smink, ruha, haj:HÁLA!